torstai 26. huhtikuuta 2012

tiistai 24.4. - jatkoa z-guardista

Samaisella teemalla jatkettiin, elikkäs z-guardiin lisää mahdollisuuksia. Edelleen ideana on se, että alla z-guardissa saadaan alempi jalka vapaaksi - jos tämä ei onnistu, uhataan kuristeella. Kävimme läpi kaksi mahdollista sweeppiä.

Ensimmäisessä blokataan kaverin tukikäsi ottamalla se haltuun. Alempi jalka liu'utetaan ulos ja työnnetään sillä kaveria ulommaisesta polvesta. Liikkeen tulisi tapahtua sen suuntaisesti, että jalka liikkuu suoraan taakse eikä esim. lähde avautumaan sivulle. Samalla seurataan itse päälle mounttiin nousten. Tämä voi olla vaikea toteuttaa kovassa sparrissa, ajoitus on erittäin tärkeää kuten jokaisessa sweepissä. Kaverin ylävartalosta on pakko olla hyvä kontrolli over hook -kädellä ja kaverin paino on hyvä olla hieman eteenpäin.

Toinen vaihto on jo perhosguardi kerroilta tuttu päälle nousu. Kaveria nyppäistään hieman alas joko over hookin avulla tai suoraan niskan takaa/kauluksesta. Samalla liu'utetaan alempi jalka pois ja tehdään tekninen ylösnousu. Sproolataan kaverin päälle. Sweeppipisteiden saamiseksi täytyy vielä kiertää kaverin hartialinjan taakse ja kontrolloida täältä tutut kolme sekuntia. Vaihtoehtoisesti voi tietty pyrkiä kuristamaan kaverin kilpparista.

1 kommentti:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

    VastaaPoista