maanantai 14. toukokuuta 2012

ADCC SM sekä Keski-Suomi Cup 2012


Tässäpä raporttia viikonlopun kisoista, jotka olivat mukavasti Jyväskylässä. Kauas ei siis tarvinnut matkustaa. Kisaamassa olivat meiltä Tytti ja Heli, joista ensimmäinen otteli Keski-Suomi Cupin ja jälkimmäinen ammattilaisten SM-kisojen -60 kg sarjassa.

Tytti toi hienosti kotiin K-S Cupin kultaa. Ensimmäisen matsin näin ihan läheltä tuomaripöydän takaa, missä Tytti vei vastustajan hienosti mattoon shootaten ja pääsi guardista ohi sekä mounttiin. Tämä tapahtui kuitenkin pisteettömällä ajalla ja näin mentiinkin jatkoajalle. Tytti toisti alasviennin, tällä kertaa suoraan sivusidontaan, eteni siitä mounttiin ja sai kuristuksen kohdilleen. Finaalimatsia en valitettavasi päässyt näkemään kun oli eri matolla. Hieman epäonneakin oli matkassa kun ekassa matsissa Tytin polvilumpio kävi ilmeisesti pois paikaltaan. Lepo auttanee tässä. Onnea kuitenkin voitosta!

Heli aloitti kisat voitolla edeten semifinaaliin. Semifinaalissa FFG:n Nanna vei kuitenkin voiton kotiin ja Heli pääsi ottelemaan pronssista. Pronssimatsissa GB-Gymin Niina Aaltonen veti kuitenkin tällä kertaa pidemmän korren ja Helille tuloksena 4. sija. Matseja en päässyt näkemään tarkemmin kun ei omalle matolle sattunut, mutta mukavasti noita tuli kolme kappaletta. Jee!

Ulko-jyväskyläläisistä mainittakoon, että Sini otti hienosti SM-pronssia +60 sarjassa voittaen pronssimatsissa seurakaverinsa Riinan. Ex-jyväskyläläinen ja Jyväskylän tyttöpainien perustajajäsen Emmi otti samaisessa sarjassa hopeaa häviten jatkoajalla FFG:n Evelle. K-S Cupissa Tytin kanssa palkintopallilla olivat Proeliator jj:n Anni ja Heidi.

Tulokset löytyvät kokonaisuudessaan täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti