torstai 10. joulukuuta 2015

Lukkopainin ja BJJ:n peruskurssi naisille tammikuussa 2016

Jyväskylän Fight Club tarjoaa jälleen naisille suunnatun lukkopainin ja brasilialaisen jiu-jitsun peruskurssin!




Kurssi alkaa tiistaina tammikuun 5. päivä ja kestää seitsemän viikkoa. Kurssin jälkeen voi osallistua kaikkiin Fight Clubin treeneihin, eli lukkopainin ja brasilialaisen jiu-jitsun lisäksi myös vapaaottelu kuuluu kurssin jälkeiseen treenivalikoimaan.

Peruskurssin tavoitteena on opetella lajin perustaitoja eikä hyvää kuntoa tai aikaisempaa kamppailulajitaustaa edellytetä. Lajia voi harrastaa sekä harratus- että kilpailumielessä, ja se sopii kaiken kokoisille, niin naisille kuin miehillekin. Kurssin alaikäraja on 15 vuotta, ja tämä kurssi on tietysti nimensä mukaisesti vain ja ainoastaan tytöille ja naisille.

Varusteiksi käy t-paita ja sortsit/verrytteluhousut, suosituksena on hartiat peittävä paitamalli. Myös bjj-, judo tms. budopukua voi käyttää halutessaan. Kenkiä emme matolla käytä. Varaa mukaasi sisätossut, joilla kuljet eteisestä pukuhuoneeseen ja pukuhuoneesta saliin sekä pyyhe, jolla voit kuivata jalkasi pestyäsi ne alakerran suihkussa ennen harjoituksia.




Kurssin päävetäjinä toimivat BJJ:n purppuravyöt Elina Tolonen ja Heli Siltala. Myös apuvetäjät ovat kokeneita treenaajia, joten laadukas opetus on taattua alusta saakka. Treenipaikkana toimii Fight Clubin uusi upea treenisali, joka sijaitsee Jyväskylän Kypärämäessä osoitteessa Erämiehenkatu 14.

Harjoitusajat:

tiistaisin kello 18:00-19:30
perjantaisin kello 18:30-20:00
sunnuntaisin kello 13:00-14:30

Kurssin hinta: 120 €, maksetaan kurssin alussa. Kaksi ensimmäistä kertaa voi käydä kokeilemassa ilmaiseksi ja kurssimaksu on mahdollista suorittaa kahdessa osassa.

Ilmoittautuminen: Jyväskylän fight clubin kotisivuilla (lomake ilmoituksen lopussa) 

Lisätietoja: heli.siltala[at]gmail.com tai 044-5140861 (Heli Siltala)

Tapahtuma löytyy myös facebookista.

Tervetuloa kurssille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti